Mobiel

Integratie Vast & Mobiel

Mobiele en vaste telefonie kunnen op verschillende manieren en op uiteenlopende niveaus worden geïntegreerd. De meest eenvoudige vorm is het aanbrengen van slimme doorschakelingen. De meest geavanceerde vorm luistert naar de naam OVOCOM zakelijk bellen mobiel. Deze dienst van VelzArt - ict & telefonie voorziet in een integratie op het aller diepste niveau van uw telecom-infrastructuur. Dankzij deze optimale integratie profiteert u van alle denkbare voordelen. Eén van deze voordelen is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Als u gebruik maakt van OVOCOM zakelijk bellen mobiel is er namelijk geen noodzaak meer om de centrale telefonieapparatuur in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden.

Meer nummers per SIM

Vindt u het handig om privé- en zakelijke gesprekken te kunnen scheiden? Bij OVOCOM zakelijk bellen mobiel kunt u twee nummers koppelen aan één simkaart. Dankzij deze functionaliteit kunt u uw tweede toestel dus de deur uit doen. Ook hoeft u dat ene nummer voortaan niet meer door te schakelen naar dat andere toestel. Dit levert u niet alleen veel extra gemak op, maar bespaart u bovendien kosten.

Faciliteiten telefooncentrale op uw mobiele toestellen

Alle faciliteiten voor vaste telefonie van OVOCOM zakelijk bellen zijn dankzij de vast-mobiel integratie ook beschikbaar voor mobiele telefonie. Wat dacht u er bijvoorbeeld van als uw medewerkers elkaar voortaan ook mobiel kunnen bellen met behulp van verkorte kiesnummers? Met OVOCOM zakelijk bellen mobiel weet u zeker dat er geen contactmoment meer verloren gaat. Bij een binnenkomend gesprek kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zowel het vaste als het mobiele toestel te laten rinkelen.

OVOCOM App

De OVOCOM-app is een app voor op uw telefoon. De app geeft u inzicht in uw belgedrag, bundels en facturen. Lees hier meer.

Integratie vast-mobiel
Meerdere nummers per sim
Maximale dekking
Informatie via App
Maandelijks opzegbaar
Eigen Servicedesk

Meer informatie nodig?