Internet

Met het zakelijke internet van OVOCOM heeft u de keuze uit drie opties om internet op uw locatie te krijgen namelijk middels DSL, glasvezel of een straalverbinding. De keuze hiervoor is volledig afhankelijk van de behoefte die er is qua bandbreedte en de mogelijkheden op uw locatie. Veel organisaties kiezen er op dit moment voor om over te stappen op VoIP. Dit kan bijvoorbeeld een reden zijn om te kiezen voor een verbinding met extra bandbreedte.

Online beheer modem

Binnen onze dienstverlening bieden wij als service het online beheer van het modem door onze servicedesk. Binnen deze service beheren, monitoren en updaten wij het modem volledig vanaf afstand. Hiermee kunnen storingen worden voorkomen en indien van toepassing opgelost zonder dat u als klant hier iets van zult merken.

100% Internet garantie

De verbindingen die wij leveren beschikken over de best mogelijke ondergrond, ook hier houden wij bij de keuze van een aan te dragen oplossing rekening mee. Het is echter zo dat er altijd wel een reden kan zijn dat een verbinding niet werkt door bijvoorbeeld een storing op het netwerk of een defect modem. Met de 100% internet garantie van OVOCOM bieden wij u de mogelijkheid om deze afhankelijkheid ie te beperken om zo bedrijfskritische processen die afhankelijk zijn van internet niet te verstoren.
 

 

Glasvezel & xDSL
Betrouwbare infrastructuur
Online modem ondersteuning
Internet garantie
Maandelijks opzegbaar
Eigen Servicedesk

Meer informatie nodig?